Cenik Amebis Presis

Licenca je vezana na osebno napravo (računalnik, telefon, tablica …). Za dve napravi potrebujete torej dve licenci, za tri naprave tri licence …

Najkrajše možno obdobje uporabe je eno leto. Plačilo je enkratno letno.

Nekomercialna osebna raba

Za nekomercialno osebno rabo se programski paket Amebis Presis lahko namesti in uporablja samo na napravah naročnika za osebno rabo.

Brez DDV Z DDV
Naročnina za posamezno licenco

12,00 €
mesečni strošek

144,00 € letno plačilo

14,64 €
mesečni strošek

175,68 € letno plačilo

Mrežno upravljanje licenc

Pri mrežnem upravljanju licenc namestimo programski paket na datotečni strežnik, kar omogoča preproste posodobitve in uporabo na poljubnem številu računalnikov z osrednjega mesta.

Mrežno upravljanje licenc se zaradi preprostega administriranja priporoča že od 5 licenc naprej, od 10 licenc naprej pa je skoraj nepogrešljivo. Nepogrešljivo je tudi v vseh organizacijah, kjer uporabniki nimajo pravic nameščanja in odstranjevanja programov.

Mrežno upravljanje licenc Brez DDV
Naročnina za posamezen strežnik

18,30 €
mesečni strošek

219,60 € letno plačilo

Letna naročnina

Naročnina se obračunava in plačuje za prihodnje enoletno obdobje. Naročnikom račun za prihodnje enoletno obdobje izdamo okvirno en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja. V naročniškem obdobju so vse posodobitve brezplačne.

Naročniško razmerje za daljše obdobje

Znižajte si naročnino s plačilom naročnine za daljše obdobje. Če plačate naročnino za 2 leti, prihranite 5 %, s plačilom naročnine za 3 leta prihranite 10 % in s plačilom za 4 leta prihranite 15 %.

Odpoved naročniškega razmerja

Naročniško razmerje je treba odpovedati pisno. Priporočen datum odpovedi je vsaj en mesec pred koncem tekočega enoletnega obdobja, najpozneje pa v roku 14 dni po izdaji računa za naslednje enoletno obdobje.

Podatek o trajanju tekočega enoletnega obdobja programskega paketa Amebis Presis je vedno na voljo v nastavitvah programskega paketa. Nastavitve vsebujejo tudi informacije o naročniku, serijski številki licence, številu licenc in trenutno uporabljani različici programskega paketa.

Drugi stroški

Vsi drugi stroški storitev (npr. prilagoditve, namestitve) so za vse skupine uporabnikov plačljivi po predhodnem dogovoru in naročilu s strani uporabnika.