Nakup Presisa

Amebis Presis.
Zasebni prevajalec za angleški in nemški jezik.

Poenostavite in pohitrite razumevanje tujega jezika, ali pa pisanje v tujem jeziku, kakor se največ da. Pri tem se vam ni treba bati, da bi pri prevodu besedilo izgubilo svoj pravi pomen. Ker se bo vaše besedilo prevedlo na vašem računalniku, ne pa nekje na spletu, boste ohranili tudi zaupnost in zasebnost.

Porabite za pisanje ali razumevanje tujih besedil preveč časa?

Kam se običajno zatečete po pomoč? K spletnim prevajalnikom. Tam razočarani ugotovite, da prevedeno besedilo ne dosega vaših pričakovanj. Prevod ima lahko celo drugačen pomen. Obenem ste se nevede izpostavili tveganju zaupnosti in zasebnosti. Garancije, da svoje besedilo poznate le vi, ni več.

Hitrejše poti do prevoda ne boste našli nikjer drugje.

Pozabite na zamudno iskanje prevodov besed v slovarjih. Če pišete v tujem jeziku, besedo ali stavek preprosto napišite v svojem namesto v tujem jeziku. Za prevod nato zadostuje le še klik. Pri branju samo označite poljubno besedo ali besedilo in nato kliknite za prevod.

Izognite se napačnim prevodom.

Navzven so si vsi strojni prevajalniki podobni. Očem skrit je način prevajanja. Večina prevajalnikov uporablja statistično metodo, Presis pa prevaja na osnovi analize vsebine stavka. Zato pri prevodu stavek ne izgubi pomena.

Najpreprostejše prevajanje.

Za posamezno besedo pogosto obstaja več možnih prevodov. Presis glede na pomen izbere najprimernejšega. Obenem pa ponudi ostale možne prevode. Vi samo izberete tistega, ki je za vas najustreznejši.

Naj vaša besedila ostanejo zasebna in zaupna.

Besedilo namesto na spletu raje prevedite na svojem računalniku. Kaj prevajate, veste samo vi in nihče drug. Zasebnost in zaupnost sta zagotovljeni. Pri spletnih prevajalnikih te garancije ni! Vaše besedilo se lahko pojavi na spletu brez vaše vednosti.

Prevajanje lahko celo prilagodite svojim potrebam.

Je prevod neustrezen, ali pa sploh ne obstaja? Vnesete lahko svoj prevod besede ali stavka, ki vam bo nato vedno na voljo.

Želite preizkusiti Amebis Presis?

Pišite nam na info@amebis.si ali nas pokličite na (01) 8311 035.

Kako deluje Amebis Presis?

Za hitro in zmogljivo prevajanje je na voljo Presis Mini, ki je lahko vseskozi nemoteče na zaslonu. Presis Mini se lahko učinkovito uporablja tudi kot slovar.

Besed ali stavkov vam ni treba prepisovati. Za prevod je dovolj le, da označite besedilo in kliknite na možnost 'kopiraj'.

Za razliko od slovarjev so besede lahko v poljubni obliki. Prevod bo vedno smiseln glede na sklon, število in druge besedne oblike.

Zahtevnejšim uporabnikom je namenjen Presis Pro. Ta barvno označi besede, za katere obstaja več možnih prevodov in obenem ponudi te prevode. Poleg ostalih številnih možnostih, Presis Pro omogoča tudi vnos lastnega prevoda za poljubno besedo ali stavek.

Kako nam Amebis Presis lahko koristi?

  • Za razumevanje ali pisanje tujih besedil boste porabili najmanj časa in truda.
  • Nikoli več ne bo strahu, ali je prevod pravi. Pomen besedila se zaradi prevoda ne bo spremenil.
  • Vaša zaupnost in zasebnost ne bo nikoli ogrožena zaradi uporabe strojnega prevajalnika.
  • S hitrostjo, kakovostjo, zaupnostjo in zasebnostjo raste tudi vaša tujejezična samozavest.
  • Prihranek časa in dvig samozavesti vodita tudi do prihranka denarja.

Kako dobro bo prevedeno vaše besedilo?

Preverite lahko takoj zdaj.

Pojdite na spletno stran presis.amebis.si/prevajanje/ in prevedite krajše besedilo. Za čim boljši prevod naj bodo stavki kratki, jedrnati in slovnično pravilni. Dolgi slovnično nepravilni stavki, ki jih še sami težko razumete, se ne morejo dobro prevesti.

Želite preizkusiti Amebis Presis na svojem računalniku za neomejen obseg besedila?

Pišite nam na info@amebis.si ali nas pokličite na (01) 8311 035.